Въртеливата кака Никол отсвири Григор за деца с глупава причина (СНИМКИ)

Гаджето на Григор Димитров Никол Шерцингер още не се чувства готова да става майка, макар че наскоро тръбеше обратното. Гонещата 40-така красавица даде ясно да се разбере, че не й се ражда и изтъкна доста глупава причина. Прелестната попикона използва семейството си за параван да отсвири Гришо за рожби.

Пред британския "Mirror" кака Никол обясни. "Имам много голямо семейство на Хавайските острови. Там всеки ден се пръкват деца. Мисля, че нещата при мен ще се случат от само себе си - не е необходимо да го планирам", изстреля шоколадовата певица. 

4161316

Шерцингер, която в момента е ангажирана като звездно жури от британското предаване X Factor обаче си остави вратичка и заяви, че ще е наиситна щастлива да се омъжи някой ден.

4161314

"Мисля, че Бог ме дари с уникалния талант да пея. Моята мисия е да радвам хората с това изкуство. Трябва да бъда умна и да използвам времето си, за да започна нов проект. Тъй като това е единственото нещо, което устоява на времето. Не мога обаче и вечно да чакам да се омъжа и да имам деца. Би било страхотно, ако създам семейство".

Никол бе запитана и за връзката им с Григор. Тя обаче бе доста лаконична, казвайки че се обичат и са щастливи заедно. "Ние сме заедно от доста време. Просто живеем за момента и сме наистина щастливи".

4161313

Шерцингер разкри и каква е била причината за раздялата с пилота от Формула1 - Люис Хамилтън. "Когато в една връзка и двете страни са отдадени първо на кариерата си това винаги се отразява и накрая точно взаимоотношнията страдат", разясни Никол.

4161312