Връща ли се Георги Иванов на "Герена"?

снимка: Булфото

След като Христо Йовов стана поредният напуснал/уволнен директор в ерата "Тодор Батков", на дневен ред излезе името на Георги Иванов - Гонзо, който трябваше да поеме ръководния пост в Левски.

От клуба му Черно море обаче не искат и да чуят за раздяла със "синята деветка" поне до лятото, когато изтича договорът му, но той е с опция за удължаването на контракта с още две години.

Тодор Батков обаче не се е отказал от намерението си да върне Иванов на "Герена", тъй като това е единственият човек, на когото може да се довери, споделят приближени до адвоката.

Според инфомация на "Стандарт" Георги Иванов вече е бил спазарен межу Батков и собствениците на Черно море и още в понеделник Гонзо ще бъде представен като новия директор на 100-годишния клуб.

Според официалния сайт на Черно море, сделка между двата клуба все още няма и в момента продължават преговорите между двете страни.

Sporta.bg припомня, че Георги Иванов беше и треньор, и директор на Левски, преди да напусне за последно преди по-малко от две години.