Владо Николов преди бенефиса: Не се сбогуваме, волейболът тече във вените ми

снимка: eurovolley2015.net

Вече бившият капитан на националния отбор по волейбол Владимир Николов ще сложи край на волейболната си кариера тази вечера. Бенефисният мач с името "Моята игра" стартира в 18:00 часа в столичната зала "Арена Армеец". Предствоящото събитие обещава много красив волейбол както и голямо количество изненади за феновете.

Няма как емоциите да не вземат връх в подобен момент, след като Владо Николов е човекът, който със сигурност поне веднъж ни е карал да извикаме от кеф, докато следим мачовете на България.

Неговите емоции също не трябва да ги забравяме, вижте какво написа той в социалната мрежа Facebook:

ОТ СЪРЦЕ ПРЕДИ БЕНЕФИСА! НЕЩО ОТ МЕН

Е, моментът дойде. Отлагах го, вярвах, че мога да се преборя за още някоя и друга година на волейболното игрище. Мечтаех да видя отново "Арена Армеец" пълна по време на световното първенство през 2018 година, мечтаех пак да поведа отбора, да изживеем отново онези велики октомврийски емоции от миналата есен. Уви, с природата не можеш да се бориш, болката след всеки мач се засилва, 25 години на площадката са много. Идва време за Бенефиса!

Благодаря ви, че и днес ще сте тук, че отново ще сме заедно. Така, както беше почти две десетилетия. Благодаря на съотборниците ми от националния отбор, на треньора Пламен Константинов. Благодаря, че дойдоха моите съиграчи от различните клубни отбори, с които през годините спечелихме не едно и две отличия. Благодаря на големия Владимир Алекно, че само седмици, след като изкачи Зенит до европейския връх, е в София, за да ме изведе за последен път на площадката. Благодаря на хилядите по трибуните, с които стотици пъти давахме сърце и душа за България. Благодаря на всички, защото без вас никога нямаше да стана този Владимир Николов!

Днес не се сбогуваме! Защото с волейбола не можеш да се сбогуваш, той тече във вените ти. Днес просто слагам точка на една книга, за да започна нова. Още веднъж - благодаря ви, че бяхте главните герои в тази книга.

Ще се видим след малко. Край мрежата, където започва Моята игра. Не, всъщност това ще си остане завинаги Нашата игра!

Ваш Владимир Николов