Владо Манчев: Ел Маестро го играе умряла лисица

Един от скаутите на ЦСКА Владимир Манчев коментира представянето на ЦСКА срещу Адмира Вакер в Лига Европа, както и предстоящите мачове от третия преварителен кръг на турнира срещу Копенхаген. 

"Оценката ми за представянето на ЦСКА до този момента е минимум много добър 5. Имаше трудности срещу Рига, но доста други отбори имаха тежки изпитания в първия кръг на евротурнирите.

В мачовете с Адмира тимът започна да изглежда така, както на всички ни се иска - с агресивна игра, голове, контрол на събитията на терена. Мисля, че ЦСКА гледа с оптимизъм към мачовете с Копенхаген. 

Ел Маестро е здраво стъпил на земята, опитва да предаде спокойствие на отбора, като прехвърля топката в полето на противника. Играе ролята на умряла лисица, но му се получава. Не съм убеден, че ЦСКА е аутсайдер срещу Копенхаген.

ЦСКА трябва да бъде много концентриран и стриктен в изпълнението на задачите, тъй като датчаните са здрав физически тим. Не блестят с невероятни индивидуалности, но като отбор са много солидни. Прогнозата ми е, че ЦСКА ще спечели домакинството си", заяви Манчев пред БНТ, цитиран от "Тема спорт".