Вижте шестте футболиста, които не харесват професията си

галерия:

1. Марио Балотели - Не се възползва от нито един от шансовете, които имаше да играе за големи отбори. Напротив Супер Марио нарочно се държеше идиотски и успяваше да си изпроси уволнение. Играчът на Ница сам признава, че не харесва футбола. "Не се радвам на головете ми, защото това е част от моята работа. Например, ако пощалион занесе писмо до адрес той радва ли се?

4161487

2. Карлос Вела - Мексиканският футболист винаги е казвал, че ако му предложите избор да гледа страхотно дерби или филм ще избере филма.

4161489

3. Кристиан Виери - Италианската легенда казва в интервю, че винаги е искал да се занимава с друг спорт. "Като дете не бях много добър във футбола. Обичах крикета и мечтаех да стана следващия Алън Бродър (австралийска легенда)".

4161490

4. Габриел Батистута - Може би най-явният от всички, които не харесват работата си. "Аз не обичам футбола - това е просто моята професия", казва Батистута в интервю.

4161492

5. Дейвид Бати - Английски играч от преди две десетилетия, който е известен и с това, че е един от най-големите хулигани подвизавали се на Острова. "Играта е скучна. Не съм гледал футбол откакто се пенсионирах. Въобще не разбирам хората, които си плащат, за да го гледат".

4161488

6. Боби Замора - Легендата на КПР нига не е харесвал този спорт. "Не съм голям фен на футбола. Никога не съм мачове вечер или някакви такива неща".

4161491