Вижте първите победители в играта "Снукър експерт"

Станаха ясни имената на първите победители в играта "Снукър Експерт".

Днес бяха изтеглени общо осем участника, които ще получат по един час безплатно обучение от единствения лицензиран треньор по снукър у нас Братислав Кръстев.

Осемте победителя са само за първите четири дена от инициативата. Както е известно по време на играта "Снукър Експерт" общо 16 човека ще получат от нашите ежедневни награди, а именно 1 час безплатно обучение по снукър в спортен бар "Академията".

Всички победители заедно с отговорилите вярно на всички въпроси от играта ще участват в томболата за голямата награда (билет за финала, щека и топка с автографи на световни звезди) и четирите поощрителни награди (двудневен билет за 3-4 октомври). Вижте имената на всички победители тук.

Победителите за голямата и поощрителните награди ще бъдат изтеглени в петък сутринта в 09:00 часа, за да могат спечелилите да не изпускат нищо от голямото шоу на PTC Victoria Bulgaria Open. Очаквайте всеки ден обявяване на ежедневните победители в играта.

Спечелилите награди 1 час обучение по снукър ще получат потвърждение на това с имейл на електроната си поща, на който трябва да отговорят.

Всички, които са пропуснали старта на играта могат да се включат на по-късен етап и да отговорят на всички изминали въпроси от играта, като единственото няма да участват за ежедневните награди от изминалите дни.

От вчера пък започна работата в зала "Универсиада" по пълното обзавеждане за турнира PTC Victoria Bulgaria Open. Няколко камиона с техника пристигнаха и започна сглобяването на осветлението.

Станете част от PTC Victoria Bulgaria Open.

4115938