(ВИДЕО) Звярът Тайсън Фюри сложи край на медийното ембарго

Ексцентричният ирландския циганин Тайсън Фюри бе обявил стачка на медиите, но за кратко я наруши. Британският боксьор даде ексклузивно интервю за GQ, в което отново говори за борбата си с депресията, бъдещи планове за кариера и за ролята си на баща и съпруг. Краля на циганите казва, че е нов човек.

“Старият Тайсън Фюри се притесняваше как ще бъде приет и какво говорят, сега аз живея само за себе си всеки ден. Наистина не ме интересува как ме възприемат или не хората. Всичко, което ме тревожи всеки ден е дали ще се събудя психично здрав и как да осигурявам семейството ми. Дали хората ме приемат или ме мразят си зависи изцяло от тях. Всеки има собствено мнение”, философски казва Фюри, цитиран от boec.bg.

Фюри твърди, че умее да се контролира и нищо не прави на сила. “Това е спорт, борба, не е агресия“, посочва британецът. Той е категоричен, че боксът е неговият приоритет. „Боксът е единственото нещо, което съм искал да правя в живота си. Не исках да правя нищо друго, освен да съм световен шампион в тежка категория.“

В последната си среща на ринга Тайсън Фюри завърши наравно със световния шампион на WBC Дионтей Уалдър, което бе първия му мач без победа. „Направих всичко, което трябваше да направя. Спечелих 10 от 12-те рунда“, с разочарование отбелязва британецът решението на съдиите.

Дали ще има реванш и ще победи? Отговорът: „Може би трябва да спечеля 12 от 12 рунда, за да ми присъдят победата. Направих му писмено предложение веднага след Коледа. Исках да се разберем за реванш, но не получих отговор. Обикновено това не е добър знак!“