(ВИДЕО) Зверски нокаут в Лас Вегас за Амир Кан остави титлата в средна категория у Канело Алварез!

галерия:

Световния шампион на WBC в средна категория Канело Алварес (48-1-1, 34 KO) нокаутира дръзкия Амир “ Крал “ Кан (31-4, 19 KO) в шестия рунд на T-Mobile Arena в Лас Вегас.

4156216

Кан пласира добра дясна ръка в първия рунд, Канело вкара леви крошета към неговия край. Предимството на Кан беше в бързината, което се оплати в следващите няколко рунда.

Но след това Канело започна да увеличава натиска и пласира удари в тялото на съперника си в четвъртия рунд.

В шестата част мексиканецът Алварес нокаутир британеца Кан след умопомрачителен десен прав. Канело намери главата на своя опонент с всичка сила, а наперения преди мача Кан се просна на земята като ударен с парен чук. 

Той дори загуби съзнание за няколко секунди, а дълго време бе в несвяст и се наложи да получава медицинска помощ още на ринга. загубата на Кан обаче донякъде бе очаквана. Преди двубоя на него му се наложи да качва доста килограми, за да влезе в категорията и да се изправи срещу Канело.

Така изминалата нощ може да се счита за изключително лоша за британския бокс. След като Дерек Чисора яде бой и загуби от Кубрат Пулев, голямата им надежда за титла в средна категория Амир Кан също бе пребит като куче.

ВИЖТЕ ТЕЖКИЯ НОКАУТ, КОЙТО ПОНЕСЕ АМИР КАН!