(ВИДЕО) Моуриньо се пречука на леда в Русия, стана хит в мрежата

Най-известният футболен треньор в света Жозе Моуриньо посети мач от Континенталната хокейна лига в Русия. Специалния се превърна в сензация в нета с тежко падане на леда. Клипове със смешната случка обикалят всички социални мрежи и сайтове за видеосподеляне. Моу се пречука при церемонията по пускането на първата шайба в началото на двубоя между Авангард Омск и СКА Санкт Петербург в Балашиха, Сибир.

Португалската звезда в треньорството, който беше уволнен от "Олд Трафорд" в края на миналата година, се подхлъзна комично върху червения килим, поставен на леда, и се просна по гръб, мятайки крайници на всички посоки. 

Забавната случка накара над 8000 души в хокейната зала да се смеят, защото всичко приключи благополучно и без счупвания за Моу. Той получи помощ от капитана на СКА и двукратен носител на купа "Стенли" в НХЛ с Детройт Павел Дацюк.

"С господин Моуриньо всичко е наред, той вече е в самолета. Жозе остана много доволен от мача, прати поздрави на Балашиха и помоли следващия път да му дадем кънки за пускането на първата шайба", пуснаха комюнике от Авангард Омск.