(ВИДЕО) Меси избухна и напсува сънародник след груб фаул

Лионел Меси за пореден път показа тъмната си страна. Минаващият за възпитан аржентинец в последно време често си изпуска нервите и стоварва вербалния си гняв върху противникови играчи, съотборници или съдии.

Снощният мач срещу Виляреал, в който Барса стъпи накриво и стигна само до 1:1, не направи изключение. Меси изстреля каруцарска псувня към Матео Мусакио, с когото иначе са съотборници в аржентинския национален тим.

Играчът на "Жълтата подводница" извърши фаул в средата на терена спрямо Меси. Мегазвездата потърси обяснение за грубостта, но получи отговор: "Нищо не е станало". Това вбеси Лео и той избухна с "На майка ти .....", като използва нецензурна дума за женски полов орган към Мусакио.

Любопитно е, че Меси и Мусакио досега бяха считани за приятели. Явно след тази грозна случка между двамата няма да има особено топли чувства. В близко бъдеше ще видим и дали Мусакио ще загуби мястото си в националния тим на "гаучосите". Защото както се знае - там не треньорът коли и беси - там тази роля я е иззел Лионел Меси.

ЕТО КАК МЕСИ НАПСУВА ГРОЗНО СВОЯ ПРИЯТЕЛ