(ВИДЕО) Извънземен спектакъл в Мача на звездите от НБА

Новият формат на Мача на Звездите в НБА бе приет по страхотен начин от играчите, коите се хвърлиха за първи път от много време наистина здраво в битка.

Отбор ЛеБрон отново спечели и вече е 3-0, след 157:155 срещу Отбор Янис.

Всяка от частите се игра от 0, а накрая точките бяха сумирани преди четвъртата. Преди нея Отбор Янис водеше със 133:124, което направи финалния търсен резултат за победа 157 точки. Първият, отбелязал ги - спечели.

Тази четвърта част се превърна в невероятно шоу, като баскетболистите наистина се ентусиазираха да гонят успех. Имаше фаулове в нападение, спорове с реферите и нещата си придобиха състезателен характер.

Отбор Янис продължи да води, докато резултатът бе изравнен при 150:150. Отбор ЛеБрон поведе със 154:153 и оттам самият Джеймс завърши, за да направи 156:153 и да остави своите само на точка от победата.

В крайна сметка всичко се реши от наказатален удар, който Антъни Дейвис си спечели след нарушение на Кайл Лаури срещу него. Дейвис, традиционно добър изпълнител, пропусна първия шут, но вкара втория и това даде победата на ЛеБрон и компания, пише bgbasket.com.

Кауай Ленард стана MVP и взе първата награда на името на Коби Брайънт, като завърши с 30 точки. ЛеБрон реализира 23.

За Отбор Янис, самият Андетокумбо оформи дабъл-дабъл с 25 точки и 11 борби.