(ВИДЕО+ФОТОС) Ето как Суши натиска Кобрата за интервю, а после пие с Тервел

Бял свят видя видео, в което се вижда как американската репортерка Джени Суши, с истинско име Дженифър Равело, уговаря интервю с българския нокаутьор Кубрат Пулев след мача му с румънеца Богдан Дину.

Събитието става до легендарната зала "Хангара" в Коста Меса, Калифорния. Кобрата е заобиколен от свои български почитатели, които се снимат с него.

Двамата се поздравяват като стари приятели. Българинът показва, че е благосклонен към поканата на Джени Суши, помолвайки я да изчака 10 минути с обещанието, че ще го направи.

Впоследствие въпросното интервю стана причина за скандал, довел до спирането на състезателните права на Кобрата в щата Калифорния. Пулев целуна Суши пред камерите и репортерката нае известната адвокатка и защитничка на правата на жените Глория Олред.

Олред успя светкавично да спре правата на Пулев, сезирайки Щатската атлетичекса комисия на Калифорния. За сега от тима на Суши твърдят, че не искат да съсипват кариерата на българина, а само той да си получи заслуженото.

Междувременно първа снимка от партито, на което са били Кубрат Пулев и репортерката Джени Суши, бе разпространена от bTV. Купонът е бил след победите на братя Пулеви в гала вечерта в Коста Меса. На него е присъствала и репортерката.

На снимката от партито се вижда, че Джени Суши е в компанията на по-малкия брат на Кубрат - Тервел, който също участва в гала вечерта и постигна 13-та победа. В своето изявление заедно с известната адвокатка Глория Олред, репортерката потвърди, че е била в българска компания след гала вечерта, но е приела поканата, за да вземе интервюта от присъстващите.

Братя Пулеви обаче твърдят, че тя се е държала доста освободено и е интимничела и с други мъже по време на купона. Мениджърът на Кубрат Пулев - Ивайло Гоцев заяви, че скоро ще излязат още подробности за отношенията между българския боксьор и репортерката.