Тервел се разбесня заради целувкагейт

Братът на Кубрат Пулев - Тервел, бе бесен заради долетялата от САЩ информация, че Кобрата е със замразени състезателни права от Атлетическата комисия към щата Калифорния заради целувкагейт. Малката кобра се изнерви на питане по случая:

„Не съм тук да коментирам някакви журналистки. Важни са успехите ни с Кубрат. Не мисля, че трябва да падаме на нейното ниво. Целта й е да влезе в емисиите. Това е малко като в детската градина. Нямам какво друго да кажа. Важни са победите ни. Ще говоря само за тях”, каза гневно в ефира на Нова тв братът на Кубрат.

На въпроса има ли притеснения от сериозна глоба, която трябва да плати Кубрат заради действията си спрамо репортерката Джени Суши, Пулев заяви, че няма да коментира неща, които все още не са се случили.

Малката кобра говори и за травмите, които получи след мача. „Малко след мача стана ясно, че ръката ми е счупена. Болеше ме цяла нощ. Не е нещо ново за мен. Ще се възстановя бързо. Важното е, че победихме”, каза още Тервел.

„Опасността повече да не видим Кобрата на ринга е 0 %, според мен. Но както всяка битка, и тази ще има рундове. Това е шоубизнес, ние сме в Америка, всеки иска да е звезда, явно това момиче е тръгнало по този път“, каза мениджърът на Кобрата - пловдивчанинът Ивайло Гоцев.