(ВИДЕО) Бокс с голи ръце завърши с чудовищен нокаут

Интернет и социалните мрежи позволяват на ъндъграунд спортове като бокса с голи ръце да наберат невиждана досега популярност. До такава степен, че дори няколко бивши UFC бойци да се състезават в дисциплината.

Следното видео ни представя една доста интересна боксова среща, без ръкавици, разбира се, между две доста големи момчета, от която ще ви стане ясно защо спортът продължава да набира популярност.

Двубоят е за титлата в тежка категория, между Давей Прайс и Гарет Уолкър и се състоя на 10-ти март.

Бойците все пак не са с изцяло голи ръце, както и се вижда от кадрите - юмруците са им увити в бинтове. Единственият проблем е, че те единствено подсилват ръцете, без да осигуряват каквато и да била защита за противника.

Безспорно по-безопасно би било, ако състезателите се биеха без бинтовете, тъй като щяха да удрят по-премерено, от страх да не си счупят някоя кост.

Каквото и да говорим обаче, тези бойци си се бият с бинтове, както и в повечето такива организации - въпреки че щеше да е още по-вълнуващо, ако ги нямаше.

Все пак, вижте сами за какво говорим. Представяме ви един невероятен боксов двубой с голи ръце, който дори завършва с жесток нокаут.