(ВИДЕО) Бесен екшън между Уайлдър и Фюри часове преди боя в ЛА

галерия:

Напрежението преди битката между двамата непобедени - световният шампион на WBC в тежка категория Дионтей Уайлдър и Тайсън Фюри достигна връхната си точка на последния брифинг преди боксовото зрелище, което цял свят чака

Ситуацията почти излезе от контрол и американецът и британският претендент си размениха грозни обиди и закани. Дойде моментът в който Уайлдър и Фюри се изправиха лице в лице и това беше доста разгорещено. Дионтей не спираше да крещи в лицето на Фюри, като се заканваше бясно, че ще го нокаутра.

wilder-fury (6)_3.jpg

Тайсън от своя страна беше спокоен и реши да се шегува с Уайлдър клатейки главата си близо до неговата, но нещата бързо ескалираха, двамата се сбутаха и трябваше да бъдат разтървани. Секунди по-късно Циганския крал  се съблече гол до кръста. Щабовете на исполините също се разгорещиха и екшънът бе налице.

Двамата непобедени боксьори ще проведат най-голямата битка в САЩ през последните 15 години.

Срещата между двамата ще се проведе в малките часове на неделя българско време в „Стейпълс център“ в Лос Анджелис, където билетите вече са изкупени и всички с нетърпение чакат кървав бой.