(ВИДЕО) Багата е в плашещи синини и подутини, но дава свежарско интервю

Тази сутрин по първи петли наше време Благой Иванов-Багата се поздрави със своя първи успех в най-престижната ММА дивизия - UFC. Жертва на нашето момче стана легендата Бен Ротуел, който загуби след единодушно решение на съдиите след 3 зрелищни рунда.

В октагона двамата файтъри си размениха куп тежки удари. Тежката категория, в която се състезават предполага да носят на много бой. Въпреки че Багата надви, то той отнесе доста поражения по тялото си. Това си пролича около 15 минути след края на срещата, когато в МИГ-зоната Благой даде задължителното интервю. Очите му вече бяха почти затворени от смразяващите подутини, целия бе в синини от мощните удари на Бен Ротуел. Рани имаше и по тялото на бг боец №1 в ММА. 

Багата обаче хич не се оплака от болката, а поздрави своя съперник и няколко пъти повтори колко корав е той. В заключение Багата сподели,ч е е много щастлив от победата си, за която е работил усилено и се закани да си вземе ваканция, за да си почине, както се полага след толкова изморителен бой.