(ВИДЕО) Апокалипсис на "Лондон Стейдиъм", "чукове" щурмуваха директорската ложа

галерия:

снимка: twitter.com

Уест Хем записа трето поредно поражение във Висшата лига, след като загуби у дома на своя "Лондон Стейдиъм" с 0:3 от Бърнли. Не обаче резултатът или играта на двата тима бяха най-интересните събития на съоръжението. Прегорели фенове вдигнаха истинско въстание срещу шефовете на клуба Дейвид Съливан и Дейвид Голд.

Огромна част от привържениците на "чуковете" щурмува директорската ложа на стадиона, като това принуди двамата ръководители да избягат в опит да останат невредими. На терена също стана страшно. Запалянковци започнаха да нахлуват на игрището след головете на Ашли Барнс и Крис Ууд, а капитанът на Уест Хем Марк Ноубъл лично събори един от феновете на земята и му се разкрещя.

weest.jpg

Това не бе всичко от апокалиптичния сценарий на "Лондон Стейдиъм". Един от феновете открадна флагчето на корнера и се опита да го забие в средата на терена, след което бе хванат от стюардите. Те имаха много работа и да се справят с надигналите се привърженици по трибуните, които в продължение на 25 минути скандираха "Уволнете борда!" и удряха мощно по рекламните пана.

weeeest.jpg

Играчите на Бърнли показаха истинско благородство, като резервите станаха от скамейката и дадоха на намиращите се в близост деца да седнат там, за да са в безопасност.

Очакват се сериозни наказания от ФА за Уест Хем.