(ВИДЕО 18+) Пълен шаш! Капитанът на Левски Иван Горанов лъсна в гейска забава

Потрес, пълен потрес! Само така може да се определи клип с участието на капитана на Левски - Иван Горанов. Видеото е меко казано скандално, защото е с гейки мотиви. То се разпространява вече мълниеносно в нета, а първоначално бе пуснато във фенския сайт на ЦСКА - "Северъ" със заглавие "Ей, палавнико". 

На клипа Горанов е с още двама свои авери и видимо се забавлява с гнусотии като разголване на задни части, показване на член, имитиране на рязане на човешки органи и др.

Единственото извинение за Иван Горанов е да има брат-близнак и той да е главния герой в изумителната мъжка забава. Капитан на 26-кратния шампион Левски не бива и не може да си позволява подобна гавра с клуба.

ВИЖТЕ КЛИПА ТУК, ПРЕДУПРЕЖДАВАМЕ ВИ, ЧЕ Е НЕЦЕНЗУРЕН

Самият Иван Горанов реагира на случката и се извини. От Левски също публикуваха официална позиция и обявиха, че клипът е отпреди 2 години, но това не оправдава капитана. "Сините" шефове обещават да глобят солено играча за участието му в срамното видео.

"Първо искам да се извиня за това видео, което далеч не подхожда на един футболист на Левски, а още повече и капитан. Няма да се оправдавам, че е от повече от две години и че съм бил млад и т.н. Съжалявам искрено за поведението си, но откакто се завърнах в „синия“ клуб, смятам, че давам максималното от себе си на терена, винаги играя до последните си сили за синята фланелка и за всички Вас по трибуните", коментира Горанов. 

"Надявам се, че и извън терена съм показал какво означава да си футболист на Левски и какъв пример трябва да се дава на децата и младите футболисти и привърженици. Никога повече няма да допусна подобна грешка, защото вече знам какво е да си професионален футболист и искам Вие да се гордеете с мен", добави националът пред официалния сайт на Левски.