Легендата Георги Георгиев: Добре е, че Ел Маестро е история за ЦСКА

Георги Георгиев ще гледа с интерес полуфиналите между двата му любими отбора за Купата на България. Гецата е бивш футболист на ЦСКА и Ботев (Пловдив). "Много ми е трудно в тази ситуация, обичам си и двата отбора. Дано да стане хубав мач, това може да ме зарадва наистина истински.

Иначе, като че ли по-добре в тази ситуация е ЦСКА да спечели мача. Струва ми се, че "червените" имат по-голяма нужда от победата и от самочувствие в този момент.

Ботев играе отлично в тези мачове. Умее да извлича максимума от срещите при пряка елиминация. Сигурен съм, че още в сряда ще се опитат да измъкнат най-добрия резултат от първия мач, за да получат някакво предимство преди реванша, дори и минимално", каза Георгиев пред "Меридиан мач".

Гецата беше един от най-големите привърженици на назначението на Любо Пенев начело на ЦСКА и не можеше да разбере какво донесе Нестор Ел Маестро на отбора.

"Дори се забавиха с уволнението му. Ето че сега отборът играе много по-добре и се разви. На ЦСКА не му отива да се защитава и това го знаят всички в България. Не знам защо този млад треньор беше решил, че ще постигне успехи като нареди отбора пред вратата. Добре че вече е история за нашия отбор", каза Георгиев.