Вход свободен на Лукойл - Апоел в "Арена Армеец"

снимка: БТА

Ръководството на Лукойл Академик реши да пусне вход свободен за домакинството на отбора срещу Апоел Йерусалим (Израел) от турнира "Еврокъп".

Мачът от група "Е" на втория по сила клубен турнир на Стария континент ще се играе в сряда (20 ноември) от 18,00 часа в "Арена Армеец" в София. Срещата ще бъде излъчвана пряко по БНТ. Студентите търсят втора поредна победа след успеха над румънския Асесофт Плоещ.

От управата на 11-кратните шампиони на България канят всеки желаещ столичанин или гост на столицата, който има възможност да отдели два свободни часа в сряда следобед, за да погледа на живо баскетбол с европейска марка и да се наслади на новата зала на София - бижуто "Арена Армеец", в който твърде рядко се провеждат баскетболни мероприятия.

Ръководството на Лукойл Академик ще предостави безплатни пропуски на всички фенове като те ще бъдат на съхранение пред входовете на съоръжението.

Пропуски от Лукойл ще бъдат предоставени и по детско-юношеските школи с цел, при желание на треньорите, да заведат възпитаниците си на мача между Лукойл Академик и един от носителите на купата на УЛЕБ, посочва БТА.

Съперникът на Лукойл Академик Апоел Йерусалим пристига в София във вторник вечер, с полет от Тел Авив през Истанбул в 20,30 часа. Тимът няма да тренира в деня на пристигането си у нас, а единственото занимание, което ще проведе е в сряда (20 ноември) от 10,00 часа в "Арена Армеец".