Венци с канонада от обиди срещу "канарчетата"

снимка: lap.bg

Президентът на Славия Венцеслав Стефанов разкости футболистите на Ботев (Пловдив), които предявиха претенции към главния съдия Валентин Железов. "Канарчетата" надвиха "белите" с 2:1 в Коматево в първи полуфинален мач за Купата на България, но след срещата повечето от тях скочиха на рефера за грешни отсъждания в техен ущърб.

Тодор Неделев дори стигна до там, че да заяви, че никога не е участвал в подобна среща. Венци Стефанов обаче винаги има отговор на всичко и го даде пред колегите от "Тема Спорт". Президентът на най-стария столичен клуб отправи словесна канонада към "жълто-черните" в свой стил. 

"Първо, съдийството беше перфектно. Второ, по-малко да реват, защото на техния стадион изобщо не трябва да се провеждат мачове. Защото много скоро ще стане голям проблем. Така, както всички отбори играхме и играем на други стадиони, така и те да си намерят такъв, където да играят, докато не си направят стадиона.

Нека покажат някое грешно отсъждане на съдията. Това, че не им даде гола ли, че бяха двама души в засада, това ли ги боли?

Някои от техните играчи бяха като за наградите "Оскар". Падаха като застреляни с 45-и калибър и после ставаха и хукваха като Бен Джонсън. Като не им свири фаул, да видиш как стават и тичат. През цялото второ полувреме нашият вратар е бил обстрелван с какво ли не, камъни, със стотинки...

Хайде стига! Писна ми от тези. Жените са пo-мъжкари от тях. Съдията им бил виновен", избухна Венци Стефанов.