Феновете на Лудогорец сезираха Дисципа заради жест на Бодуров

снимка: ludogorets.com

Феновете на Лудогорец се обърнаха към Дисциплинарната комисия на БФС в търсене на наказание за защитника на ЦСКА-София Николай Бодуров. Според тях играчът на "червените" е отправил жест към Върджил Мисиджан, който наподобява онзи на Фернандо Каранга с прерязването на гърлото към феновете на Пирин.

Ситуацията бе част от меле по време на мача между ЦСКА-София и "орлите", който родният шампион спечели с 3:2 в Разград. Привържениците са изпратили видео, като доказателство за своите претенции. 

Ето декларацията на феновете на Лудогорец:  


До Дисциплинарната комисия към БФС в състав: 

1. Юрий Кучев – Председател 
2. Георги Камишев – Зам. Председател 
3. Минко Брайков 
4. Валери Апостолов 
5. Никола Попмиланов 
6. Ромил Златанов 
7. Георги Георгиев 

Ние, феновете на ПФК Лудогорец, винаги сме уважавали законите и нормите. Затова и смятаме за необходимо и отговорно да ви сезираме за непристойното поведение, което е в разрез с разпоредбите на БФС и комисията по „Етика и Феърплей“. По конкретно- чл. 8 изр. 15 - „използване на дързък, обиден или оскърбителен език или жест“ на футболиста на ПФК „ЦСКА- София“ Николай Бодуров. Видно от приложените видео материали се вижда как той отправя закани и обиди към футболиста на ПФК „Лудогорец“ Върджил Мисиджан. Като освен вербалните заплахи, той отправя такива и чрез жест, станал популярен от друг футболист на ПФК „ЦСКА- София“. Силно се надяваме, че този сигнал ще бъде разгледан и ще бъде взето решение, кореспондиращо на възникналото обстоятелство. Приложено изпращаме два видео материала.

Предварително благодарим за вниманието Ви! 

Вижте ситуацията ТУК!