Ван Гаал шокира феновете на Юнайтед: Оставам и през следващия сезон

снимка: БГНЕС/EPA

Лоша за феновете на Манчестър Юнайтед вест долетя днес. Настоящият мениджър на "червените дяволи" Луис Ван Гаал разкри трърдото си намерение да остане начело на клуба и през следващия сезон. 

Привържениците на Юнайтед вече доста пъти обявиха гласно, че не искат холандецът да води любимците им.

Ван Гаал обаче има договор за още един сезон и няма никакво намерение да си тръгва сам. Така остава единствено да бъде уволнен от ръководството, но засега и от там няма подобни индикации. 

"Къде ще бъда в първия кръг на новия сезон ли? Естествено, че ще бъда начело на Манчестър Юнайтед. Имам договор за още една година и ще го изпълня. Щом тази година Лестър стана шампион, значи следващата всеки може да бъде и ще преследваме титлата", сподели Ван Гаал. 

По традиция, той говори пред феновете след последния мач на "Олд Трафорд" за сезона. Но в знак на неуважение към него, голямата част от привържениците си бяха тръгнали. Въпреки това, Ван Гаал уверено говореше за бъдещето си и поздрави публиката. 

"По време на речта си казах, че благодаря на феновете, защото те никога не ни изоставят. С изключение на Борнемут, срещу всеки друг съперник имаше 75 хил. души. Има хора, които пътуват по 24 часа от Азия, за да дойдат да ни гледат. Това се нарича подкрепа", сподели още Ван Гаал.