(СНИМКА) Двойник на Раниери преспал с 26 жени за 1 седмица

галерия:

Да приличаш на известна личност си има своите големи предимства, особено ако си почитател на женската красота. Такъв е случаят на шотландеца Алан Ашкрофт, който визуално е копие на мениджъра на новия английски шампион Лестър - Клаудио Раниери.

В момента италианецът е най-актуалният мениджър на Острова, след като успя да направи "лисиците" първенец във Висшата лига. Така интересът към него рядко скочи и на нежния фронт...

Покрай успеха на Раниери намазал и безработният 56-годишен електротехник Алан, успял да забие точно 26 жени веднага след като Лестър спечели титлата на 2-и май.

4156482

Според Sunday Sport палавникът отскочил до Източен Мидландс, където си наел хотелска стая и пускал "въдици", разчитайки на приликата си с Клаудио.

  "Никога не съм ги лъгал и не съм твърдял, че съм Раниери. Те го приемаха, но нямаха нищо против. Чувствам се така, все едно съм ударил печалба от лотарията. Всеки път, когато излизах навън, бях заобиколен от жени", твърди двойникът, постигнал забележителен успех в кревата за около седмица в хотела.

Сега той отново е в родният си Глазгоу, където със сигурност ще има да разказва доста пикантни истории на своите приятели...