(УНИКАЛНО ВИДЕО+СНИМКИ) Прелестна дама е пилотирала самолета-ковчег! Играчите сияят от щастие при излитането

галерия:

Трагедията със самолета-ковчег, който се разби и погуби общо 71 души край Меделин е тема номер 1 във футболния, а и не само свят вече няколко дни. Вчера стана ясно, че причината за касапницата е това, че аеропланът е изразходвал горивото си и не е получил навременно позволение за приоритетно кацане от наземните оператори. На всичко отгоре на борда е имало токов удар.

Днес изтекоха и кадри, на които се виждат усмихнатите лица на играчите на Шапекоензе, шефове на бразилския клуб, журналисти и др. Страхотно впечатление от неизлъчваното досега видео обаче прави прелестната дама Сиси Ариас. Чаровното създание е било втори пилот на полета от Боливия до Колумбия. Именно красавицата Сиси е една от интервюираните, току преди самолетът да излети.

Едва 28-годишната дама също е сред хората, загубили живота си. В един от социалните си профили тя разкрива, че обожава да е в небето и да пилотира, а когато има свободно време го уплътнява с гледане на филми и реалити предавания, спорт и масажи.  

4162258

На кадрите, които боливисйките власти разпространиха, се вижда и бившият играч на ЦСКА Фелипе Машадо, който безгрижно чете списание, без да знае, че му остават около 3 часа живот.

"LAMIA (б.р. авиокомпанията) винаги транспортира футболни отбори, в този случай Шапекоензе, водейки ги към Меделин, Колумбия и сме готови да им предложим най-добрата услуга. Много е важно да се знае, че като бразилски отбор те използват боливийска компания", заявява ко-пилотът Сиси Ариас във видеото.

ВИЖТЕ НЕИЗЛЪЧВАНИТЕ ДОСЕГА КАДРИ И ФОТОСИ НА СИСИ АРИАС!

4162261

4162257

4162262

4162260