(УНИКАЛНО ВИДЕО) Кубрат с розов разказ за Суши, наказаха го! Андреа мина край Джени

Кубрат Пулев разказа розови подробности пред Спортната атлетическа комисия в щата Калифорния (САЩ) за целувкагейт. Той изложи своята версия за всичко, което се е случило с нахалната Джени Суши след победата му над Богдан Дину през март тази година. Българинът е без лиценз за САЩ, а след заседанието се разбра, че наложеното му наказание е 6 месеца без лиценц. Санкцията тече от мача му с Богдан Дину, иначе казано - изтича на 23 септември. Освен това Кубрат ще трябва да плати глоба от 2500 долара и да ходи на курсове по превенция на сексуалните посегателства. Новината за наказанието дойде изневиделица, защото предварителните нагласи бяха, че то ще бъде оповестено след 48 дни, а не веднага. Имаше и очаквания санкцията да е доста по-сериозна. Все пак тя прави бой на Пулев с Антъни Джошуа през лятото невъзможен, което е тежък удар.

ВИЖТЕ ТУК УНИКАЛНО ВИДЕО ОТ ЗАЛАТА И КАК КОБРАТА, АНДРЕА И КВАЛИЦАТА НА ГОЛОТО СУШИ СЕ РАЗМИНАВАТ В ОПАСНА БЛИЗОСТ

На 22 юли Кобрата трябва отново да е в калифорния, за да докаже, че е минал през курса успешно и пак да бъде изслушан. Ако не се справи - наказанието скача на 12 месеца и го чака нова глоба.

Пред Атлетическата комисия в ЛА Кубрат разкри пикантерии около случката Кралицата на голото суши:

„Сега всеки мач е изключително важен за мен. Аз съм официален претендент за световната титла. Мачът бе много тежък за мен. В 4-ия рунд бях почти загубил и след като победих бях изключително щастлив. Бях супер доволен от себе си, че показах характер. Всички хора около мен допринесоха за моята емоционалност. След мача бях супер, супер емоционален. Исках да обърна внимание на всички мои фенове дошли от други държави и щати на Америка. Трябваше да взема голямо решение дали да ме шият на момента, защото горе-долу черепът ми се виждаше и все още кървях. Обръщах внимание на феновете ми. Аз съм такъв човек, исках да обърна внимание на всеки един. Тогава дойде госпожица Равало. Бе малко нахално от нейна страна. Тя не се съобрази. Дойде да ми каже, хайде, хайде, да направим интервю. Аз ѝ казах възможно най-мило да изчака и ще направим интервю след 10 минути. С нея се запознахме предния ден на кантара и направихме готино интервю. Всичко бе наред. Тя бе мила. На излизане от залата с Георги се качихме на колата. Той караше. Видяхме госпожица Равало в нейната кола, говореше с мъж на стъклото. Тя ме попита кога ще направим парти. Тогава аз ѝ казах, че партито е лесно, а за мен е изключително важно да победя. Тя ми отвърна, че ще пребия Дину, а аз да кажа кога ще направим парти“, започна Пулев с подробности пред комисията.

„Връщам се на ситуацията, когато аз говорех с моите фенове и след това влязохме в съблекалнята. Тя дойде веднага. Помолих я да е по-кратно интервюто. Направихме го, в което аз съм с изключително лош английски. Почти не я разбирах. Но аз бях изключително щастлив, в еуфория, мога да го сравня със състояние на човек, който е под влияние на наркотици. Целунах я, тя бе близо до мен. Действах емоционално. Съжалявам много и ѝ се извинявам. Бях изключително развълнуван. Бях щастлив и когато ми задаваше въпросите се почувствах още по-щастлив. Следваха въпрос след въпрос. Първо не можех да отговарям, второ исках да се зарадвам на победата и от еуфория, за да прекратя интервюто я целунах. След това тя каза добре, благодаря. Зарадва се, каза ми, че съм бил невероятен и аз ѝ казах добре, чао, и я прегърнах. Не съм я хващал за дупето. Няма такова нещо. Просто я прегърнах и тя мен и тя си отиде. Всичко бе до там. След което аз отидох в болницата, шиха ме, отидох в хотела, бях много зле, след шиенето ми се гадеше и ме болеше главата. Усмихвах се, но не бях добре. Отидохме, бяхме с мои приятели на парти, което никой не бе организирал. Просто се видяхме във фоайето. От някъде дойде госпожица Равало и седна до мен, почна, не веднага, но примерно след малко седна до мен и започна да ми сипе комплименти. На мен ми стана приятно. Тя ми правеше комплименти. В един момент обаче ми стана неудобно. Исках да сменим темата. Взех си телефона. След малко това се повтори. Тя пак дойде и пак ми правеше комплименти. Стояхме си нормално. Тя бе суперщастлива. Говореше с всички. Бях седнал на дивана, тя дойде и седна до мен прекалено близо. Това, което чух от нея е, че тя може би, не си спомня, но ние се целунахме. Може да я питате. Наистина съжалявам за постъпката си, не е редно, но аз я чувствах с оглед начина, по който тя общуваше с мен преди и след мача, не като журналист. Чувствах я като приятел. На партито си говорехме. Казах ѝ „моля те, изтрий частта от видеото, на която те целувам пред камерата, защото бях прекалено емоционален и имам приятелка, за която не е ОК това нещо“. Тя ми каза, че ще го направи. Това е самата истина. Всичко, което казвам е истината“, допълни Пулев разказа си.

Адвокатката на Суши - маститата Глория Олред, обяви, че Пулев лъже, че е приятел с клиентката й, защото се познавали едва от деня преди боя с Дину. Освен това тя допълни, че видео клиповете, които от щаба на Пулев пуснаха не променят фактите. Тя разкри, че Суши е получавала заплашителни съобщения в Инстаграм от Кубрат, брат му Тервел и други хора, които са казвали, че имат още компрометиращи я клипове.