(УНИКАЛНО ВИДЕО 18+) Скандална легенда от НБА счупил пениса си три пъти при извратен секс

снимка: Булфото

Бившата звезда от НБА и прочут в цял свят лудак Денис Родман скандализира света! Глиста направи уникално разкритие за своя интимен живот. Легендата на Чикаго Булс призна, че е чупил пениса си цели три пъти! Денис Белята дори засне специално видео, с което да покаже перипетиите на своя сексуален живот.

Пикантните откровения на скандалния баскетболист: За пръв път на яхта със сексманиачка, вторият път бе докато играех за Детройт, а третият в Ню Йорк с цяла "мафия" от медицински сестри

"Бях на в гуляй на яхта. Алкохол, парти, парти, алкохол, и т.н. до припадък. Моето момиче тогава ме заведе в каютата да правим мръсен секс. Все пак тя бе нимфоманка. Каза ми, че трябва да опитаме нещо ново. Естествено се съгласих. Предложи ми да легне на леглото, а аз да се засиля от няколко метра и да скоча дирктно върху нея с цел да осъществим полов контакт. Това и направих, но... тогава си счупих пениса, цялото легло бе в кръв, навсякъде имаше кръв", разкри болезнената истина Родман за първото си счупване. - "Започнах да викам, Боже, убих го! Той е мъртъв!"

Второто подобно изживяване било докато играе за Детройт Пистънс. Глиста разкрива, че имали тежък мач срещу Хюстън Рокетс. Вечерта обаче бил изненадан от неговото гадже, което прелетяло половината щати, за да се видят. "Беше страхотно и разтоварващо. Вечеряхме, разхождахме се. След което се прибрахме в хотела. Там тя извади няколко книги. Попитах я какви са тези неща, а тя отговори, че чете 10 начина да угодиш на един мъж. Тогава си помислих "благословен съм". Започнахме отново див секс. След което тя реши да ми покаже какво е прочела. Започна да върти задника си в различни посоки, но забърза темпото и направо ми смачка пениса. Отново се счупи. Тя го помля! Всичко стана в кръв. Трябваше да спрем", призна Денис Белята.

Третото счупване станало и истински панаир за медицински сестри. "Същата история, играехме в Ню Йорк, прибрахме се в хотелската стая, правихме секс,... и отново се счупи! За трети път си счупих мъжкото достойнство. Трябваше да ме закарт с линейка до болницата. Там обаче започна шоуто. Сестрата, която ме настани в стаята трябваше да извика лекар. Вместо това обаче тя събра всичките си колежки, за да видят какво си е причинил Денис Родман. Дойдоха цели 8 доктора, тъй като им бе трудно да определят какво ми има. Казах им, че аз знам какво ми е. Но те настяваха, че правят всичко за мое добро. Накря бях диагностициран с "контузия на пениса". На другия ден дори една от сестрите ме потърси в хотела, искайки ми 25 000 долара, за да не публикува снимките на висящото ми достойнство.

ВИЖТЕ ПОКЪРТИТЕЛНОТО ВИДЕО, ИЛЮСТРИРАЩО СЕКСУАЛНИТЕ КАТАСТРОФИ НА ГЛИСТА!