Ултраси на Ботев и Партизани финтират полицията с 3 арени за масов бой

Заканите между ултраси на Ботев и Партизани да разчистят сметките помежду си с масов бой ще се сбъднат. Опитите на полицията да предотврати мелетата преди утрешния реванш в Лига Европа няма да имат успех.

Sporta.bg научи от бултраси, че двете агитки вече са се договорили и са си дали дума. За да не им попречи на ръкопашната схватка нищо - те са уговорили цели 3 места, където да се срещнат. 

Със сигурност едното място е Северният плаж в Бургас, но тази арена е най-малко вероятна да приеме хулиганите. Причината е, че там органите на реда ще дислоцират най-много сили.

Така на дневен ред идват още 2 места, които ще бъдат об;лети в кръв. Българите и албанците са се разбрали да се млатят безпощадно във формация 30:30 души. В мелето няма да се ползват никакви предмети, а ще се разчита на крошета и ритници. 

Двете агитки ще имат човек, който ще заснеме боят и след това кадрите ще видят бял свят. Враждата между феновете на Партизани и Ботев се зароди преди първата среща. Тогава албанците много долно нападнаха група от 30-ина бултраси. Домакините пък бяха над 150 човека. До сериозни сблъсъци обаче не се стигна, с изключение на няколко души, които успяха да се ударят по 2-3 пъти пъти. Албанската полиция предотврати екшъна и всичко се размина. След мача пък ботевистите предизвикаха агитката на албанците в град Поградец, но боят се отложи за Бургас на 6-ти юли.

Жалките изпълнения на албанците продължиха с публикуването на снимка с "пленен" шал на Ботев. Пропуснаха обаче да отбележат, че въпросният артикул е откраднат от рейс, с който бултрасите са се придвижвали и в момента на кражбата тях ги е нямало в него.

Определено напрежението между българи и албанци е по-интересно от самия мач Ботев - Партизани. Причината е , че пловдивчани биха с 3:1 като гост и утре просто ще официализират класирането си напред.