УЕФА обръща специално внимание на Лудогорец

снимка: Булфото

УЕФА е на път да вкара Лудогорец в същински "Биг Брадър". От европейската футболна централа искат да изпратят епики, които да следят непрекъснато разградчани цели 48 часа, информира "Меридиан Мач".

От Нион планират техните хора да пристигнат в България преди отлитането за Англия. Във въпросния филм ще се проследи целият път на Лудогорец от Разград до Ливърпул, където на митичния "Анфилд" е първият мач на тима на Георги Дерменджиев от групите на Шампионската лига.

В лентата ще се следи всичко - тръгването от Разград за Варна, полетът за Англия и тренировката край река "Мърси". Традицията на УЕФА е за всеки пълен дебютант да се прави подобен филм. Същата чест като Лудогорец ще имат и в шведския Малмьо.

Ако от разградския клуб имат нещо против снимките,  то те няма да станат факт. Още миналата седмица от Нион пратиха свой екип в България. Той бе на мача със Стяуа. След това хората на Мишел Платини отидоха в Разград и снимаха реакциите на всички в Лудогорец по време на жребия за групите на Шампионската лига.

В събота пък бяха взети интервюта от капитана Светослав Дяков и голмайстора срещу "стелистите" Вандерсон.