Фалкао в Манчестър Юнайтед: Искам да донеса щастие и титли

снимка: manutd.com

Новата звезда на Манчестър Юнайтед Радамел Фалкао тази нощ подписа своя договор с клуба. Колумбиецът ще играе при „червените дяволи“ под наем до края на сезона.

В новия си клуб Фалкао взе номер 9, с който на „Олд Трафорд“ се подвизаваше вече бившият му съотборник в Монако – Димитър Бербатов.

След като подписа своя контракт колумбийският национал говори за официалния сайт на „червените дяволи“ и сподели задоволството си от трансфера.

„Много съм щастлив да бъда част от този голям клуб. Чаках този момент дълго време, но вече съм играч на Манчестър Юнайтед. Денят беше дълъг и труден. Чакахме до последната минута, но аз не загубих своята вяра. Сега искам да благодаря на Бог. Много съм щастлив“, заяви Фалкао.

Много се вълнувам, че ще играя под ръководството на Луис ван Гаал. Той р много добър и опитен треньор. Искам да дам най-доброто от себе си на тима заради него и привържениците.

За мен да играя във Висшата лига на Англия бе мечта. Винаги съм го искал, защото първенството е много добро, с много класни отбори, а Манчестър Юнайтед е най-добрият сред тях. Всичко е перфектно“, добави нападателят.

„Надявам се тези, които говорят испански да ми помогнат. Аз трябва да потренирам моя английски, но смятам, че останалите ще ми помогнат да се чувствам добре в клуба. Тук има много добри играчи и нямам търпение да се запознаем. Сигурен съм, че сезонът ще бъде страхотен за нас“, подчерта колумбиецът.

„Искам да благодаря на всички привърженици за хубавите думи, които прочетох от тях. Надявам се, че ще им донеса много щастие, голове и титли“, заключи Фалкао.