Удинезе прати оферта за национал

снимка: levski.bg
Италианският Удинезе е направил оферта на българския национал Владимир Гаджев, пише „Меридиан Мач“.
 
„Зебрите“ са се насочили съм халфа, след като ясно, че той няма да продължи договора си с Левски и става свободен агент.
 
В италианския тим са добре запознати с качествата на Гаджев, тъй като са гледали десетки негови мачове. Това стана по времето, когато клубът от Удине следеше Антонио Вутов, който през зимата премина при „фриуланите“.
 
Турският Трабзонспор също е направил предложение на национала. Президентът на клуба Еркан Кьорюстан беше в България преди две седмици в опит да привлече Владимир Гаджев и Валери Божинов.
 
Нападателят предпочете да остане в Левски, но Гаджев е свободен агент и иска да се пробва в чужбина.
 
Същото издание съобщава, че по всяка вероятност координатор от Германия ще бъде новото лице в ДЮШ на Левски.
 
До дни се очаква официално на поста шеф на школата да застане Даниел Боримиров, който вече проведе разговори с Георги Иванов - Гонзо.

В момента като методист в ДЮШ работи Иван Колев, а главен селекционер на млади таланти е легендарният Пламен Николов.

Явно обаче на "Герена" ще се случат доста промени, тъй като в Левски искат школата да заработи още по-добре. За сметка на Боримиров с поста си ще се раздели Кирил Ивков, който и без това на няколко пъти разкри, че иска да се оттегли.

Координатор от Германия по всяка вероятност ще бъде новото лице в ДЮШ на Левски, съобщава Прочети повече на: http://www.sportal.bg/news.php?news=490624
Координатор от Германия по всяка вероятност ще бъде новото лице в ДЮШ на Левски, съобщава Прочети повече на: http://www.sportal.bg/news.php?news=490624