Торес трогна "дюшекчиите" при раздялата: Аз съм най-обичан на света

снимка: twitter.com

Любимецът на феновете на Атлетико (Мадрид) Фернандо Торес изигра снощи последния си мач с фланелката на "дюшекчиите". Равенството 2:2 с Ейбар от последния кръг на Примера Димисион беляза една ера, в която Хлапето бе боготворен в испанската столица. Той прекара два периода в Атлети и остави зад гърба си над 400 мача, като преди дни триумфира с купата в Лига Европа.

"Благодаря на всички, които ме учиха, на моите колеги, на спортно-техническия щаб, на лекарския екип и на всички хора, които са тук. Изминалите три години и половина бяха невероятни. Горд съм. Сега ви оставям, но знам, че ще постигнете онова, което футболът ни дължи. Този отбор е спечелил много по-малко от това, което заслужава. Искам да ви споделя, че никога не съм се нуждаел от титли и трофеи, за да се чувствам като най-обичания играч на света", сподели емоционалният Торес след последния си двубой за "лос рохибланкос".

"Оставям зад гърба си 404 мача. Тежко е, защото сега е финалът. Иска ми се винаги да помните този миг. Когато ви попитат защо сте от Атлетико, спомнете си този щастлив момент, гордостта и усещането да сме част от това голямо семейство.

Не ми остава друго, освен да кажа, че за мен бе чест и привилегия да нося фланелката на Атлетико, да играя с тези футболисти. От сърце ви споделям, че ме накарахте да се чувствам най-щастливия човек на света", трогна феновете с думи 34-годишният нападател.