Погба заяви, че може да смени отбора, но не и с ПСЖ

снимка: twitter.com

Халфът на Манчестър Юнайтед Пол Погба, чието бъдеще е основна тема в британските и френските медии, отново избегна въпроса за плановете си след края на кампанията. Французинът за пореден път бе запитан дали ще остане при "червените дяволи" след разразилия се конфликт с мениджъра Жозе Моуриньо, а Погба не даде категоричен отговор:

"Никога не можеш да бъдеш сигурен. По договор - да, трябва да остана. Имаше моменти, в които не играх, а бях на пейката. Много се изговори за това. Не е нужно треньор и футболист да бъдат най-добрите приятели. Не са длъжни да ходят заедно на ресторант.

Имах някои проблеми от психологическо естество. Мениджърът ме оставяше на скамейката, след което аз се опитвах да отговоря на терена. Всеки път давах максимума от себе си. Това ми помогна да развия лидерските си качества. Точно при Моуриньо изведох отбора и с капитанската лента, което ми се случи за първи път на клубно ниво. Това е важно за мен, защото ми помогна да израсна като лидер в националния отбор", заяви френският халф пред "Canal+".

Погба отхвърли възможността да премине в ПСЖ през лятото. Слуховете във всички медии гласят, че ако той напусне "Олд Трафорд", най-вероятно ще акостира в Париж.

"Да изляза на "Парк де Пренс"? С клубен отбор? Не, със сигурност. Честно казано, това не ме привлича. Когато бях малък, баща ми подкрепяше Марсилия. Майка ми също. Париж не беше част от моето ежедневие", заяви националът на "петлите".