Топчо разочарован от поредния "син" резил

снимка: levski.bg

Треньорът на Левски Елин Топузаков бе доста разочарован от представянето на неговите подопечни и поредната им слаба продукция в мача с Дунав (2:2).

„Ако трябва да бъдем честни, днес не бяхме убедителни. Прекроявахме състава поради контузени и наказани състезатели. Няма как да играем в един постоянен състав. Имаше хора, които играха на непривични постове. Видя се неувереността при контрола на топката. Допуснахме голове от наши грешки, имахме положения, които можехме да отиграем по добре пред противниковата врата“, коментира Топузаков.

„Нормално е да има напрежение. Отдавам го на липсата на резултати. Тръгнахме трудно през пролетта, но това не трябва да се отразява на играчите. Те са доказали, че имат качества.

След днешния мач на Минев и Анениджи имат проблеми. Ще видим какво е тяхното състояние утре, когато минат прегледи при лекаря.“

„Нямаме дълбочина на състава, дори днес на пейката преобладаваха юноши. В мачове като днешния и предстоящите битки ни трябват хора, които са врели и кипели, за да можем да играем по-спокойно, да няма хаос и да изглеждаме като отбор“, призна наставникът на „сините“.

Топузаков каза няколко думи и за предстоящия двубой с ЦСКА в събота.

„Рано е още да говорим за предстоящия. Всичко може да се промени. Футболът е една игра, в която освен тактическа дисциплина, трябва да има себераздаване. Всичко може да се постигне, когато целта е една и съща за всички на терена“, допълни Топузаков.

Специалистът не пожела да коментира бъдещето си, както и своите думи от преди няколко дни, че е готов да поеме своята отговорност.

„Този въпрос за моето бъдеще не е към мен. Има си ръководство, което да преценява тези неща. Нека си говорим за това след предстоящия мач“, завърши Елин Топузаков.