Томов се надъха: През новия сезон ще се бием

снимка: Булфото

Новият председател на надзорния съвет на ЦСКА Александър Томов бе категоричен, че през новия сезон „армейците“ ще се борят за титлата. Той открито натърти, че Лудогорец и Левски управляват футбола у нас, но „червените“ няма да се предадат без борба.

"През новия сезон очаквайте да мачкаме. Без бой няма да се дадем. Как така Левски и Лудогорец ще управляват българския футбол. Искаха да ни затрият, но не се получи. Сега дори ще играем в Европа, а станахме и вицешампион.

Казвам ви, не мога да простя загубата от Локомотив (Пд). Както и тази от Лудогорец на "Армията", изпуснахме победата“, заяви Томов.

„Но през новия сезон ще бъдем по-силни. Разполагаме най-добрите кондиционни треньори. Това се видя отлично, след като смачкахме всички физически. Няма да се дадем, това трябва да се разбере. Колкото и да се пише срещу клуба, ние ще се бием.“

Ще се борим за шампионската титла. Стойчо Младенов искаше нулева година миналото лято, но ние поставихме за цел класиране за Европа. А завършихме и втори. Мястото на ЦСКА е на върха. Няма да допуснем двама души да казват какво да се случва.

Те си поделят парите от ТВ-правата, докато ние и останалите клубове обираме трохите", обеща Томов на срещата с феновете, на която обсъди предстоящата втора емисия на акции на ЦСКА.