Томов не прие оправданията на Стойчо

снимка: Булфото

Главният акционер в ЦСКА Александър Томов излезе със специално обръщение след вчерашния резил в Лига Европа.

"Червените" отпаднаха от турнира след две равенства с непретенциозния молдовски Зимбру - 1:1 в София и 0:0 в Кишинев и ще се концентрират над участието си в А група и за Купата на България.

След двубоя пък треньорът на ЦСКА Стойчо Младенов изреди тирада от оправдания за отпадането, които обаче трудно могат да бъдат приети от "червената общност". Доказва го и изялението на Томов, който сподели, че те може да имат обратен ефект.

Ето и думите на Томов: 

Скъпи Армейци,

Отпадането на ЦСКА от турнира на УЕФА е болезнено и в разрез с цялостното възходящо развитие на клуба.

Всякакви оправдания за двата равни мача са излишни и имат по-скоро обратен ефект. Единственото, което трябва направят треньорите и футболистите е да се концентрират и да дадат максималното от себе си в предстоящото вечно дерби, и в другите важни срещи от шампионата и купата на страната.

Подкрепата на феновете по време на мачовете с грубияните от „Зимбру” задължава много по-висока отдаденост. Футболните специалисти у нас и в чужбина все повече разбират, че ЦСКА разполага със силни и перспективни футболисти. Всички фенове и ръководството на клуба очакват атакуващ футбол, пределна мобилизация и висок дух.

Александър Томов

Председател на

Надзорния съвет на ПФК „ЦСКА