Тити категоричен: Левски ще е шампион

снимка: Булфото

Старши треньорът на Левски Константин Папазов е оптимист за представянето на "сините" до края на сезона. Ден преди старта на турнира за Купата на България по баскетбол той сподели, че се надява неговият тим да спечели шампионската титла.

"Категорично вярвам в успеха и категорично заявявам, че Левски ще бъде шампион на България. Имаме много добър състав на всички постове. Безкрайно съм щастлив, че имам възможността да работя с тези играчи и това е най-добрият отбор, който съм водил в моята кариера.

Като класа този отбор има всичко. Смятам, че нашата селекция превъзхожда даже селекцията на Лукойл. Естествено в спорта и шансът е много е важен", коментира Папазов.

Центърът Николай Върбанов също е оптимист за шансовете на "сините" да спечелят турнира за купата на България.

"След пристигането на Брендън Хийт смятам, че вече сме добре окомплектувани и сме в по-добър състав в сравнение с миналата година. Дано да сме здрави и да ни се получат нещата на терена", коментира Върбанов.

"За мен е без значение срещу кой ще играем по пътя към финала и дали на полуфиналите ще срещнем Лукойл. Ако искаме купата, трябва да победим всеки съперник. Нямам никакви притеснения от досегашните ни загуби от Лукойл", каза още баскетболистът.