Тирето трябва да понесе наказание заради ловешки бандюга

галерия:

Снощи хибридът ЦСКА-София се спаси с кански мъки и с автогол на "канарчето" и бивш армеец Лазар Марин от загуба срещу Ботев (1:1). След края на мача на Армията настанаха батални сцени, инспирирани от хора от щаба на домакините. Всъщност, по-скоро не става дума за хора, а за закърмени или придобили ловешко-мутренски манталитет бандюги. 

Най-деен и злобен след финала на дербито бе водещият се администратор на ЦСКА-София - Димитър Вутов. Въпросният индивид, с изпъкнали от бяс вратни вени, си позволи да удари глава на един от лидерите на Ботев - Данчо Минев. Защитникът с нищо не бе провокирал обидните думи и физически контакт, до който се стигна. 

Обезумелият Димитър Вутов не се спря след главичката, а продължи да гледа лошо и да сипе люти закани към футболистите и служителите на "канарчетата", които се струпаха да защитават Близнака, видя репортер на Sporta.bg.

Съдията Волен Чинков вчера свирна спорна дузпа за Ботев, а после се скъса да бута аванта на ЦСКА-София и се изложи тотално, за което БФС трябва да вземе мерки. Същото се отнася и за Димитър Вутов. Проверка на Sporta.bg показа, че тарикатът-побойник с ловешко-етрополска протекция е официално записан в листата от служебни лица, които имат право да стоят на скамейката на отбора-домакин. 

Това автоматично прави него и ЦСКА-София подлежащи на сурови санкции. Да видим дали поплювковците от Дисциплинарната комисия този път ще се трогнат и ще си свършат работата.

Фотографи от Пловдив са заснели срамните и страшни сцени с нападението на Вутов към Минев и могат да предоставят кадри.

998082e98bb26798550314c9bc3abad6-620x380.jpg