Тежки дни за Левски - чужденците стреснаха клуба

снимка: levski.bg

Точно в момента, в който нещата на "Герена" почнаха да се успокояват, е на път да избухне нов скандал вътре в клуба, след като "Тема: Спорт" разкрива, че чужденците в Левски отказват да вземат възнагражденията си.

Както е известно, след изключително слабия старт на сезона всички футболисти бяха глобени с по 30% от месечните си възнаграждения, което е максимумът, позволен от Кодекса на труда.

Това обаче не се е харесало на футболистите, и най-вече на легионерите, които в момента отказват да си получат следващите заплати, като се предполага, че това е по настояване на техните мениджъри.

Иначе финансовите проблеми в Левски почват да личат все повече и повече, след като малко преди Вечното дерби миналата седмица футболистите получиха заплатите си за септември - забавяне, каквото до момента на "Герена" не е имало.

Злите езици говорят, че в клуба парите за заплати са на изчерпване, което беше потвърдено и от скромната селекция на тима, след като бяха извадени 200 хиляди лева единствено за Кевин Бру.

Също така се смята, че построяването на сектор "А" не върви по план и се бави, но засега няма потвърдена информация около този слух. Работата по стадиона продължава с пълна сила.