Тервел Пулев пречука зверски Бруцезе с нокаут във втория рунд

Тервел Пулев завоюва своята първа титла сред професионалистите. Боксьорът ни оправда очакванията и нокаутира италианецът Леонардо Бруцезе във втория рунд, за да се превърне в новия европейски шампион в полутежка категория!

По-малкият от братя Пулеви отново демонстрира своя изключително агресивен стил и се разправи с опонента си за по-малко от рунд и половина.

Италианецът Бруцезе имаше проблеми още в първите мигове на двубоя. "Лъва" прибираше много бавно своята дясна ръкавица, което се оказа отлична новина за нашия Тервел.

Като акула, надушила кръв, Пулев заложи на здрава серия от леви прави, която прати опонента му в нокдаун след само 2 минути на ринга! Нещата си отиваха към нокаут, след като 15 секунди преди края, Леонардо отново бе повален на пода и бе спасен само от сигнала на гонга за край на първата част!

След кратката почивка, Бруцезе тръгна смело с главата напред, заради което съжаляваше жестоко секунди по-късно. Тервел го посрещна с безпощаден удар, като така и не се изправи след отброяването на съдията.

Победата доближи максимално по-малкия от братя Пулеви до голямата цел - двубой за световната титла в полутежка категория, който може дори да е за овакантен пояс, защото хегемонът в категорията - Александър Усик, ще се опита да премине в тежка категория.