Тайсън стана за смях: МакКонър ще бъде убит

снимка: instagram.com/miketyson

Легендата в бокса Майк Тайсън предупреди MMA звездата Конър Макгрегър, че рискува да бъде убит от Флойд Мейуедър в предстоящия мегасблъсък между двамата на 26 август в Лас Вегас. Както е известно, двубоят ще се проведе с правилата на бокса, което дава неоспоримо преимущество на Мейуедър. Ирландският боец обаче не се страхува и дори е наел боксовия рефер Джо Кортес, който му обяснява всички правила, за да не бъде дисквалифициран.

"Макгрегър ще бъде убит в боксов мач", сигурен е Тайсън. "Ядосан съм, защото трябваше да използват ММА правила срещу боксови похвати. Иначе какъв е смисълът боксьорът да бие ММА боеца на бокс?", запита реторично най-младият боксьор, печелил титлата в тежка категория.

Тайсън обаче сгафи и обърка името на ирландеца, наричайки го МакКонър. "МакКонър не може да удря, няма никакъв шанс. Ще бъде нокаутиран от Флойд, който прави това от дете", заяви той.

Флойд Мейуедър ще се изправи пред ирландския си опонент без да е загубил двубой до момента. Американецът има на сметката си 49 победи и е фаворит в предстоящото шоу, но ирландският боец се подготвя усилено и определено пази козове в ръкава си.