Тайсън Фюри се завърна на ринга и тегли здрав пердах на албанец (ВИДЕО)

Тайсън Фюри осъществи дългоочакваното завръщане на ринга по успешен начин. Циганският барон се изправи срещу Сефер Сефери и постигна 26-ата си победа в кариерата при професионалистите. До момента британецът не познава вкуса на загубата. На галавечерта в Манчестър Фюри отказа албанеца в 4-ия рунд, когато го засипа с тежки серии от крошета и ъперкъти. След финалния гонг на четвъртата част Сефер не можеше да си поеме въздъх и това сложи край на битката, която приличаше повече на игра на котка с мишка, а не на сериозен бой.

Тайсън видимо превъзхождаше Сефери на ръст и килограми. 206 сантиметровия ексцентрик имаше за съперник 180 сантиметровия балканец, който за капак тежеше 30 кила по-малко. Така силите не бяха изравнени, но все пак завръщането на Фюри е факт и е с триумф. Той не хвърли много усилия и с минимален разход на енергия съумя да стигне до своето.

След края на четвъртата част Сефери, щабът му и съдията прецениха, че не може да продължи да понася удари и това сложи официална точка на спора. Интересното е, че преди мача двамата боксьори се целунаха уста в уста и демонстрираха приятелски отношения, вместо да се гледат лошо и да се канят.

Така първата крачка за Тайсън Фюри след 3-годишното отсъствие е направена. Той бе спипан с наркотици и бе наказан, но сега е обсенбен от желанието да покаже, че е №1 в тежка категория. Засега не е ясно кой ще е следващия му съперник, но голямата цел е да се боксира срещу Антъни Джошуа.