Стърлинг преговаря за нов договор с Ливърпул

снимка: БТА/AP

Ливърпул вече преговаря за нов договор на младата звезда на тима Рахийм Стърлинг, потвърди мениджърът на "червените" Брендън Роджърс.

Английският национал се превръща във все по-апетитна хапка и за други клубове, като в последно време бяха споменати имената на Реал Мадрид и Пари Сен Жермен.

Спекулациите в медиите явно стреснаха шефовете на Ливърпул, които вече стартираха разговори с представителите на младия нападател.

"Иън Айри вече разговаря с агентите на Рахийм и е спокоен от начина, по който протичат преговорите. Новият му договор не е проблем за нас", потвърди Роджърс пред Liverpool Echo.

"Момчето се чувста невероятно щастлив тук. Не мисля, че в главата му има каквито и да е помисли, той да играе за друг клуб. Рахийм тепърва ще израства като футболист, а Ливърпул е най-доброто място за това. Неговите агенти също са наясно", добави Роджърс.

Макар и едва 19-годишен, Рахийм Стърлинг вече се утвърждава като един от големите лидери на Ливърпул, печелейки доверието и на националния селекционер Рой Ходжсън.