Стойчо Стоев: Пожелавам и на Партизан да станат милионери

Старши треньорът на Лудогорец Стойчо Стоев даде традиционната си пресконференция преди първия мач от III-ия предварителен кръг на Шампионската лига с Партизан.

Българският шампион посреща “гробарите” на “Лудогорец Арена” в сряда от 21:00 часа.

Стоев заяви, че очаква два тежки мача със сръбския гранд, като се надява, както и миналата година, Лудогорец отново да излезе победител.

В началото на срещата си с медиите наставникът на българския шампион отговори на колегата си от Партизан Марко Николич, който наскоро определи Лудогорец като богат клуб. Стоев пожела на съперниците и те да станат милионери.

“И българските отбори говорят, че сме милионери. Не знам защо се вторачват в нас, но няма лошо - пожелавам им и те да станат милионери”, пошегува се Стойчо Стоев.

“Отборът на Лацио беше по-богат от нас. Не винаги парите са измерение в даден мач, може би във времето помага. Нормално е за Партизан, те си гонят някакви неща, може би я има и думичката “реваншизъм”, добави Стоев.

“Нормално е да има разлика от мачовете с Партизан преди година, все пак мина много време, те вкарали са нови кадри от школата си, имат нови футболисти. Добър отбор, технически доста добре стоящи на терена, тактически грамотни. Предстоят ни два доста сериозни сблъсъка”, коментира наставникът на Лудогорец.

“Стремя се да правя реален разбор на случилото се в мачовете, за да излезем от ситуацията спокойни и това да проличи в следващия мач. Има много предпоставки да се чувстваме уверени. Имаме футболисти, които добре знаят цената на мачовете с Партизан”, каза още опитният специалист.

Стойчо Стоев има доста кадрови проблеми преди мача с Партизан, като особено остри са те в защита. Той разкри, че срещата със сигурност пропускат Йордан Минев, Козмин Моци, Браян Ангуло, Александър Барт и Георги Терзиев.