Стойчо: Имаме нужда от всеки фен

снимка: Булфото

Треньорът на ЦСКА Стойчо Младенов бе много щастлив след победата над Металург (Донецк) с 3:2. Радостта на треньора се изразяваше най-вече в това, че феновете са дошли на стадиона и отново призова за обединение.

"Много съм щастлив да бъда сред феновете на отбора. Всеки един фен трябва да бъде съпричастен към възстановяването на клуба. Надявам се публиката да е останала доволна от победата. Тази контрола дойде като отличен завършек на деня. Видях Армията такава, каквато сигурно не е била от 15 година - пълна през целия ден с щастливи хора. Имаме нужда от всеки фен," започна Стойчо.

"Щастлив съм, че Венци Василев се завърна защото уважавам много хората, които се раздават на тренировки и в мачовете. Много съм доволен от Радой Божилов – момче, на което му даваме шанс. Следим всички в школата, а той заслужава да му се даде шанс. В тази една година при него се забелязва израстване. Има върху какво да работим. Надявам се с желанието, което играчите влагат в тренировките и мачовете, да израстваме все повече."

"Говорихме с Велизар за спомени и минали неща. При преговорите с Марек едно време, ние бяхме единствените, на които щяха да го дадат. Той беше надраснал своето поколение и имаше страхотна скорост и техника," каза още Стойчо Младенов.