Стоянович: Левски е грохнал, трябват ми трима нови

Поелият Левски в движение наставник Славиша Стоянович даде да се разбере, че откакто е поел тима е разбрал, че футболистите са изморени, а не твърде малко тренирани. Словенецът настоява за подсилване на състава поне на три позиции – ляв и десен защитник, както и дефанзивен халф.

„Имам само Тиам, който е дефанзивен полузащитник. Това са позиции, на които има много единоборства и възможността да се стигне до контузии и картони е голяма. Така че, със сигурност трябва да говорим сериозно в идните дни, какво е най-адекватното в случая или да намерим друго решение“, сподели Стоянович пред „Диема Спорт“.

„Играчите са по-скоро грохнали, отколкото нетренирани. Това е малко по-голям проблем от обратното, защото в това време да направиш някаква почивка е много, много трудно. Но ще видим, трябва. През първата пауза може и малко да коригираме нещата. До септември има много мачове, така че най-важното е да се събират точки“, каза още словенецът във връзка с това, че според него играчите са доста изморени.