Стойне Манолов: Подгоних фен, защото искаше да ми го на*ука в устата

Собственикът на Царско село – Стойне Манолов, заяви пред Sportal.bg, че не е нападал по никакъв начин спортния директор на ЦСКА 1948 Кирил Котев след вчерашния мач на “червените” с тима от Драгалевци. Манолов сподели, че белезите по врата на бившия футболист може да се от жена му. Бизнесменът смята, че ако Котев има претенции, трябва да ги предяви в съда. Снощи шефът на ЦСКА 1948 заяви, че Манолов го е нападнал без никаква причина.

“Не съм нападал Котев. Това са пълни измислици. Белезите по врата му може да са от жена му. Белезите са стари, не са от вчера”, заяви Манолов пред Sportal.bg.

На въпрос какво цели Котев с твърдението, че е бил атакуван физически, босът на “Царско село” отговори: “Целта е да ме дискредитират. Не успяха да ни победят и сега се чудят какво да измислят”. Стойне Манолов сподели и какво го е накарало да потърси сметка на фена на ЦСКА 1948, когото подгони пред Сектор „А“ на Националния стадион “Васил Левски”.

“Бях с децата си и този фен ме атакува много грозно. Не знам дали да го споделя пред вашата медия. Каза ми “да ти го н…..м в у….а”. Ако си на мое място, сигурно и ти така ще реагираш. Защитих семейството си. Какво да направя при това положение? Да стоя и да си мълча”, завърши силният човек в Царско село.