Стани "Снукър Експерт" и спечели билет за финала на PTC Victoria Bulgaria Open

галерия:

снимка: Snooker.Sporta.bg

Sporta.bg има удоволствието да ви представи най-новата си инициатива свързана с предстоящия снукър турнир PTC Victoria Bulgaria Open и всички фенове на снукъра в България.

От днес стартира нашата игра "Снукър Експерт", която има за цел да провери вашите познания по снукър преди турнира в зала Универсиада на 3-5 октоври.

Всичко за играта може да намерите в специализирания ни сайт за турнира - snooker.sporta.bg.

Един от вас ще спечели голямата награда, която представлява пълен комплект за истинските фенове на играта в България. Победителят ще получи билет за финала заедно с щека и топка с автографи от някои от най-големите снукър звезди, които ще бъдат на турнира в София.

Освен това победителят ще получи и 1 час обучение по снукър при единственият лицензиран треньор у нас Братислав Кръстев, а самото обучение ще се проведе в спортен бар "Академията". За целта обаче победителят трябва да отговори вярно на всичките осем въпроса на играта.

Въпросите са част от нашата рубрика "Снукър Експерт" така, че имате достатъчно жокери, за да отговорите правилно на въпросите ако се затруднявате.

4115342

Всеки ден в продължение на осем дена считано от днес snooker.sporta.bg ще ви задава по един въпрос като ще имате три възможни отговора. Ще можете да отговаряте и на въпроси от изминалите дни в играта. Победителят ще бъде избран чрез томбола между всички участници отговорили правилно на осемте въпроса.

Това обаче не е всичко защото четирима от вас ще получат поощрителни награди или двудневни билети за 3 и 4-ти октомври. Четиримата печеливши трябва да са отговорили вярно на осемте въпроса и ще бъдат избрани чрез томбола на 3-ри октомври.

Всички участници ще имат възможността да спечелят и ежедневни награди. Всеки ден двама участници познали верният отговор ще получат награда 1 час обучение при лицензиран треньор в "Академията". Тази награда ще се обявява в сайта на следващия ден. Когато отговаряте на стари въпроси не участвате в томболата за дневната награда от съответния изминал ден.

Можете да използвате регистрацията си от изминалите игри на Sporta.bg свързани с PTC Victoria Bulgaria Open. Влезте в играта и отговорете на първия въпрос!

Sporta.bg е официален медиен партньор на турнира и ще ви държи информирани около всичко случващо се на PTC Victoria Bulgaria. Вашите въпроси и коментари може да задаване на нашата фейсбук страница.

Малко повече от седмица остава до турнира в зала Универсиада. Ако не сте си закупили билет може да направите това тук.