Стамен Белчев: На 90-95% сме готови за началото на сезона

снимка: cska.bg

Старши треньорът на ЦСКА Стамен Белчев сподели, че е доволен от последната победа в летните контроли срещу Берое. Той разкри, че все още има детайли за доизглаждане, но до старта на шампионата се надява те да бъдат коригирани. Белчев даде оценката си за лятната подготовка на тима и разкри, че след двудневна почивка отборът подновява тренировки преди първия мач от новия сезон срещу Славия идната събота (15 юли).

"Получи се полезна проверка, особено за нашия отбор, за да се види, че имаме да изчистваме много неща, особено във фаза защита. Но до началото на сезона ще сме готови”, сподели след мача Стамен Белчев.

„Знаем, че отборите в България ще играят доста затворено и трябва да използваме фланговете. Това не е самоцел, но имаме добри футболисти по фланговете. До началото на сезона ще сме готови на 90-95 %. След първия мач с Етър говорих с момчетата. На моменти имаше подценяване, а в други - едва ли не, че противниците сами ще се бият. Това няма как да стане в България", допълни наставникът.

"Не искам да се разделям с никой. Надявам се да не се стига до продажба и с тези хора да завършим годината. За Недялков няма нищо сериозно", коментира треньорът слуховете за Антон Недялков.