Десподов: Готови сме на 100%, ще бием Славия

Кирил Десподов, който подаде за единственото попадение на Фернандо Каранга в контролата с Берое (1:0), заяви пред CSKA.BG, че ЦСКА е контролирал мача. Според него футболистите малко са се отпуснали през второто полувреме, но това няма да се случва по време на официалните мачове. Десподов призна, че се създава много добър колектив, а новите попълнения, които притежават отлични качества, са се адаптирали бързо към тима.

"Мисля, че завършихме добре, повече владеехме топката, особено през първото полувреме. През втората част леко се поотпуснахме, но е нормално да има лека умора. Мисля, че вече сме готови за шампионата", заяви Десподов.

"Смятам, че се получи перфектна подготовка - 7 контроли, 7 победи. В Трявна доста сериозно потренирахме - 3 дни по 2 тренировки. Подготовката бе перфектна и сме готови на 100%. Новите се адаптират, те си имат приятели, познават се с португалците. Вече се сприятеляват и с българите. Всички са много добри и допадат на стила на отбора, така че мисля, че се получават добре нещата", добави Десподов.

"Готови сме за победа срещу Славия. Искам да кажа, че феновете са невероятни. Да дойдат в Австрия 50-60 човека да ни подкрепят - не знам друг отбор да има такива фенове", каза още нападателят.